Tabor GG (Kal Koritnica)

Tokrat smo za opis tabora prosili enega izmed članov, naj v moderni ljubljanščini povzame, kaj se je dogajalo na taboru. Dejal je, da če bi on objavil album na kakšnem socialnem omrežju, bi pod objavo zapisal takole:
"Uno - greš z vodom na trodnevni izlet do tabornega prostora, začne ti deževat in se nekam skriješ. Končno uletiš na travnik med šotore in že ti vodniki začnejo razlagat neke matematične fore, pol te pošljejo k vragu (oz. kakor temu oni pravijo, na "dvodnevno orientacijo") in moraš poiskat kje so se potikali neki neogaserji s pomankljivo napolnjenimi električnimi skiroji po bovški kotlini. Aja, pa da ne omenjam sploh, da en vodnik sredi noči izgubi svoj swag in ceu tabor s časovnim strojem zavrti nazaj v 2013, da zanj zberemo swag in se lahko vrnemo nazaj v 2023. Eno noč začne tko iz neba padat voda in nas zalije, a k sreči ne tko zlo kot v okoliških vaseh, zaradi dežja čez skrajšamo enodnevni izlet, a vseeno pridemo pod vnzožje Čukle ali do trdnjave Herman. En dan čiliramo na Scout Caffe-ju, nakar se pr nas znajdejo eni RTR taborniki in gremo z njimi fuzbal tekmo - dviga Slovenija zastave, taborniki pa signalne zastavice od ROT-a 2022. Tekma kr benga, naslednji dan pa mamo prvo pomoč in master šefa v peki pic z devetarji, ki res slayjajo. Za konec pa na epskem zadnjem ognju pohengamo še z MČki in nas je miljon velik."

Za konec nam še reče, da naj k albumu pripnemo povezavo do posnetka Harlem Shake-a, popularnega plesa iz 2013, ki so ga zaplesali na taboru, ko se je čas zavrtel nazaj: https://youtu.be/TeKWFauK4Ig?si=vuMrH-BfVDx-5b91

Avtor: Urška Jankovič, Domen Hauko, Iša Strehovec, Dani Blažič, Ana Katarina Medvešček, Žiga Debevc in drug

Vsebina