GG Zimovanje (hotel Outer Continental)

Ste si od nekdaj želeli obiskati butični hotel Outer continental, kjer vas cel dan razvaja naše visoko strokovno usposobljeno osebje, kjer lahko plešete v ritmih dvigalske glasbe in se podate na ekskluzivno vodeni izlet del velepriznanega umetnika Francija Potočnika?
Škoda, lahko si le želite, da bi bili naši gostje. Kar poglejte si, kako so na trodnevnem obisku hotela v rajski okolici Cerknega, v Dolenjih Novakih (ki so, mimogrede, rojstni kraj umetnika Francija Potočnika, kar se je tudi odražalo v njegovi umetnosti), uživali naši gostje. Znotraj ponudbe ni vsak našel le nekaj zase - vsak je našel vse zase! Od razglednega izleta na razgledni vrh Škofje z razgledom na Cerkno, kulturno središče prostranega Cerkljanskega hribovja, pa vse do dvigalskega izleta v prestižni podzemni kazino, pomlajevanja in odpiranja por v luksuznem SPA-ju, ogleda konjskih dirk in eksponata radiator 18, igranja tombole in uspavalnih meditacij z dvigalsko glasbo.
Vse to in še več je bilo mogoče doživeti v našem luksuznem butičnem petzvezdičnem dolenjenovaškim hotelu Outer Continental!

Avtor: Dani, Žiga in GG družina

Vsebina